

همشهریان عزیزم
سلام
اکنون که با یاری حضرت حق قریب 50روز از سال 1402را در کنار شما مردم فهیم و قدرشناس سپری کرده ایم برخود فرض می دانم ، گوشه ای از پروژه ها و طرح هایی که در این مدت در سطح شهر به انجام رسیده است را به طور مختصر به استحضار شما برسانم
ما توسعه و آبادانی سرایان را آنگونه که سزاوار شما مردم عزیز است هدف گرفته ایم و این فقط با اتکا به حمایت های همیشگی شما مردم امکان پذیر خواهد بود.
با تشکر
حسین اسماعیلی
شهردار سرایان
سرایان در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ از شهرستان فردوس جدا شده و به صورت شهرستان مستقل درآمد.اين شهرستان دارای سه مرکز شهری(سرایان،سه قلعه وآیسک)،۴ دهستان(آیسک،سه قلعه،دوکوهه ومصعبی)،دوبخش(سه قلعه وآیسک)،۷۱ روستای دارای سکنه و۴۴۶ پارچه آبادی است که دارای ۲۱ دهیاری فعال می باشد. بررسی های باستان شناسی منطقه وجود تپه ها و محوطه های مربوط به دوره سلجوقی را در این شهرستان تأیید می کند و با عنایت به وجود قلاع تاریخی از جمله قلعه قلاع سرایان میتوان گفت که در دوره سلجوقی یعنی قرون پنجم وششم هجری از رونق و آبادانی برخوردار بوده است.