

به گزارش روابط عمومی شهرداری سرایان عملیات ترمیم و لکه گیری معابر شهر در دست اجرا می باشد.
مهندس مطلبی پور شهردارسرایان بیان داشت؛ با توجه به درخواستهای مکرر شهروندان و همچنین گزارشات کارشناس شهرداری مبنی بر ترمیم آسفالت معابر بر آن شدیم تا اجرای لکه گیری و آسفالت مناسب خیابان ها و معابر شهر که یکی از خواسته های شهروندان از شهرداری است را آغاز کنیم . این امر می تواند در رفاه و سهولت آمد و شد ساکنان و وسائط نقلیه آنها تاثیر زیادی داشته باشد .
درادامه مسئول خدمات شهرافزود؛ حفاری های گسترده طرح های مختلف دستگاهها از جمله آب، برق ، گازو مخابرات در چند سال گذشته که به دلیل خدمات رسانی بهتر این دستگاهها به شهروندان صورت گرفته است و در بعضی موارد عدم ترمیم صحیح کنده کاریها سبب تخریب آسفالت و ایجاد حفره هایی در سطح معابر شده که این ناهمواری ها سبب ایجاد خطراتی برای شهروندان شده است . وجود چاله های متعدد در معابر فرعی و اصلی سبب ایجاد منظر بصری ناخوشایندی هم برای ساکنان و شهروندان گردیده است .دفع آبهای سطحی منازل مسکونی شهروندان به معابر از دیگر دلایل تخریب آسفالتها خصوصا در بافت قدیم شهری است که این امر عمر آسفالت را کم کرده و سبب تخریب آن در مدت زمان کوتاهی میشود.
لذا ما خواهان آن هستیم که در بحث دفع آبهای سطحی بویژه در محلات ، مردم بیشتر یار و همیار ما در حفظ آسفالت معابر و پاکیزگی کوچه ها و نهایتا سلامت خود باشند .
مهندس مطلبی پوردر خاتمه رضایتمندی شهروندان را سرمایه و تکیه گاهی برای شهرداری دانست وبیان داشت؛ از دستگاههای اجرایی و خدماتی که تمام تلاش خود را در خدمت رسانی به شهر و شهروندان انجام داده اند تشکر نموده وامیدواریم بتوانیم با همکاری و مشارکت ،همه حفاریهای انجام شده در سطح شهر را مدیریت نموده و با اقدامات مفید و سازنده زمینه آسایش و رفاه تمامی شهروندان را فراهم آوریم .
سرایان در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ از شهرستان فردوس جدا شده و به صورت شهرستان مستقل درآمد.اين شهرستان دارای سه مرکز شهری(سرایان،سه قلعه وآیسک)،۴ دهستان(آیسک،سه قلعه،دوکوهه ومصعبی)،دوبخش(سه قلعه وآیسک)،۷۱ روستای دارای سکنه و۴۴۶ پارچه آبادی است که دارای ۲۱ دهیاری فعال می باشد. بررسی های باستان شناسی منطقه وجود تپه ها و محوطه های مربوط به دوره سلجوقی را در این شهرستان تأیید می کند و با عنایت به وجود قلاع تاریخی از جمله قلعه قلاع سرایان میتوان گفت که در دوره سلجوقی یعنی قرون پنجم وششم هجری از رونق و آبادانی برخوردار بوده است.